Private Label Koffie

Geen beter koffiemerk dan het eigen


Uw eigen koffiemerk, al binnen een week klaar

De koffie voor op kantoor, in de webshop of voor uw horecazaak. Maar dan bedrukt volgens uw eigen design en huisstijl. Goed voor de uitstraling van uw merk, maar biedt ook commerciële kansen voor doorverkoop. Livello Coffee helpt u graag uw koffiemerk op te zetten. 

Alles geregeld

Vanaf het begin is Livello Coffee uw koffie partner voor private label koffie. Samen kiezen we de juiste koffiesmaken, verpakkingen en het ontwerp voor op de verpakking. Indien gewenst ontwerpen we ook de verpakking voor u, volledig gratis. We denken ook graag mee met de inrichting van uw koffiemerk. Het juiste product voor de juiste doelgroep, en dat begrijpen wij. Voor uw eigen koffiemerk kunt u kiezen uit de koffies van ons assortiment of een eigen koffie laten samenstellen.

Koffie Design

Uw eigen koffiemerk met Livello

Persoonlijke service

Als private label klant heeft u altijd een aanspreekpunt voor advies, bestellingen en eventuele vragen.

Al vanaf 9 KG

Wij leveren koffie in private label in kleine volumes al vanaf 9 KG. Tevens kunnen wij de doos ook bestempelen met uw logo.

Bedrukt, niet bestickerd

In plaats van een simpele sticker bedrukken we uw ontwerp direct op de verpakking. Dit is mooier en oogt professioneler.

Gratis design

Wij ontwerpen uw verpakking voor u. Dat doen wij graag en zonder extra kosten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Vers en snel

Na uw bestelling gaan wij uw koffie branden. Binnen een week heeft u de koffie binnen. Verse koffie, maar in uw verpakking.

Ook een eigen koffiemerk voor uw onderneming?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op