Horeca en
gaan hand in hand

Met koffie als het grootste en belangrijkste product in de horeca begrijpt Livello Coffee als geen ander het belang van goede koffie voor uw gasten. Van de apparatuur, tot de koffie, tot aan het kopje.


Partners, want we doen het samen

Met plezier bedienen we al vele horeca zaken in Nederland. Wij doen dat door meer te leveren dan alleen goede koffie. Onderhoud voor de apparatuur, toebehoren voor de koffie maar bovenal snelle en persoonlijke service. Meer dan een koffieleverancier willen we ook een partner voor u zijn. Wij denken mee voor uw koffieconcept en wij willen van daarin van zoveel mogelijk waarde voor u zijn. 

Private Label

Geen beter merk dan uw eigen merk. Uitstraling van uw merk zorgt voor betere herkenning, een sterkere identiteit en uiteindelijk ook voor meer verkoop. Livello Coffee bedrukt de koffieverpakkingen met uw logo en stijl. Dit mag u zelf ontwerpen of kosteloos door ons eigen team van designers laten doen. In slechts drie stappen heeft u een eigen koffiemerk voor in uw horecazaak. En uiteraard altijd met verse en de lekkerste bonen. Koffie in uw eigen koffieverpakking is al mogelijk vanaf 10 kilo.

Private label verpakking

Livello

en onze

KOFFIE

Vers en langzaam gebrande bonen, rechtstreeks uit de branderij. Een diverse assortiment van specialty koffiebonen van overal ter wereld, speciaal geselecteerd voor de beste kwaliteit.

MACHINES

Sterk apparatuur en onderhoud door ervaren monteurs zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Laten we koffie drinken

We bespreken graag hoe we van waarde kunnen zijn voor uw horeca zaak

Laat uw contactgegevens achter en we bellen u binnen 2 werkdagen terug. Gebruik dit formulier ook als u een proefsample wenst te ontvangen.